Welkom bij 'De Smulsmurf'

 


smulsmurf frietwagen 1
Wie is 'De Smulsmurf'? 'De Smulsmurf' is een onderneming in Beek en Donk en wordt vertegenwoordigd door Petro en Dorien van Hout. Naast het bakken van smurfig lekkere frietjes werken we ook nog in loondienst. Petro werkt in de technische dienst van een groot bedrijf en Dorien werkt als leerkracht op een basisschool. We werken daar beide heel erg fijn, echter willen we samen zorgen voor kwaliteit en gezelligheid op een voor jullie speciale gelegenheid.

Naast het eten kunnen we ook een partytent verzorgen en u van dienst zijn met de muzikale omlijsting door licht en geluid dat wij ook verhuren. Petro heeft zelf jaren een drive-in discotheek gehad.

Wat hebben we te bieden?  We bakken graag friet en snacks voor u in onze frietwagen die we op een door u gewenste locatie kunnen installeren. Denk aan de feestdagen van december, een verjaardag, bruiloft, personeelsfeest, communiefeest of zomaar  een speciale gelegenheid.

Lekker het werk uit handen geven aan 'De Smulsmurf'. Wij regelen het graag voor u!

Wij wensen u veel succes met het maken van een keuze uit ons assortiment. Bij 'contactgegevens' vindt u natuurlijk de gegevens om contact met ons op te nemen.

Tot smuls en groeten van,   'De Smulsmurf'  Petro en Dorien van Hout

Speciale wensen?  Bespreek het met 'De Smulsmurf'.